Særligt vedrørende unge

Jeg har klienter ned til 12 års alderen, fordi mange unge mangler at få indarbejdet nogle gode, sunde vaner. Som jeg ser det, skal der gerne være et modspil til cola, chips og slik, som også unge bliver fristet af i lange baner. Samtidig er det ikke altid, at energien og overskuddet er der til at få bevæget sig tilstrækkeligt.

Jeg tror ikke på lynslankekure, hvor du taber dig vildt hurtigt – men også har stor risiko for at tage det hele på igen. Jeg tror derimod på at få ændret dine vaner, så du kan lære, hvad din krop egentlig har brug for. Stille og roligt i DIT tempo. Og så du kan leve på den måde resten af dit liv.

Hvis din krop får en sund og naturlig kost med mad i de rette mængder det meste af tiden, så kan der stadig være plads til cola, chips og slik en gang imellem, hvis du har lyst til det.

Jeg vil gerne hjælpe dig, hvis du er motiveret og klar til at arbejde med at få sundere vaner i din hverdag.

 

Introsamtale (20 min.):

Under denne uforpligtende samtale taler vi om dine symptomer, behov og ønsker, og hvad du har mulighed for i din hverdag. Vi ser, om kemien passer, og om du føler dig tryg ved, at jeg er den, der skal vejlede dig videre. Samtalen afsluttes med gode råd ud fra det, du har fortalt.
Derefter beslutter du, om du har lyst til en reel kost- og sundhedsvejledning, og om det skal være en enkelt konsultation eller et forløb.
Såfremt du beslutter dig for en reel kost- og sundhedsvejledning, vil du få udleveret eller tilsendt forskellige skemaer til udfyldelse